Virágok nem csak csokorba kötve rendelhetők, hanem szálanként is. Kellemes hangulatot áraszt akár az otthonunkban, akár az irodánkban pár szál illatos friss virág a vázában.

Összesen 7 találat

Show sidebar
Bezár

Alstroemelia

24,900Ft 27% Bruttó
Gyönyörű színes inkaliliomok. 20 szálat küldünk. Az árban a váza nincs benne, de úgy csomagoljuk, hogy megáll az asztalon, pár órát frissen, kis vízben.
Bezár

Anthurium

29,900Ft 27% Bruttó
Gyönyörű Flamingók, 10 szál. Rengeteg színben elérhető, kérem komment mezőben jelezze. Az árban a váza nincs benne, de úgy csomagoljuk, hogy megáll az asztalon, pár órát frissen, kis vízben.
Bezár

Gerbera

24,900Ft 27% Bruttó
Gyönyörű színes gerberák, több színben kérhető. 40 szálat küldünk. Az árban a váza nincs benne, de úgy csomagoljuk, hogy megáll az asztalon, pár órát frissen, kis vízben.
Bezár

Grande Vegyes Rózsacsokor 50szál

62,500Ft 27% Bruttó
50 szál, színes, látványos, nagyon vidám csokor, trendi újságpapírba csomagolva, nagy masnival átkötve. A csokor érdekéssége, hogy a hölgyek nagy
Bezár

Írisz

24,900Ft 27% Bruttó
Gyönyörű kék Írisz. 30 szálat küldünk. Az árban a váza nincs benne, de úgy csomagoljuk, hogy megáll az asztalon, pár órát frissen, kis vízben.
Bezár

Rózsa

29,900Ft 27% Bruttó
10 szál rózsát küldünk, több színben elérhető, komment mezőben kérem jelezze kívánságát. Prémium minőségű, hosszú, rózsákat küldünk. Az árban a váza nincs benne, de úgy csomagoljuk, hogy megáll az asztalon, pár órát frissen, kis vízben.
Bezár

Strelitzia

29,900Ft 27% Bruttó
Gyönyörű papagájvirágok. 10 szálat küldünk. Az árban a váza nincs benne, de úgy csomagoljuk, hogy megáll az asztalon, pár órát frissen, kis vízben.