Üdvözlünk online virágüzletünkben és webáruházunkban!

Talán minden kislány álma, hogy egyszer virágboltja lesz, hiszen nincs csodásabb érzés, mint illatos és ezerféle szépség közt lenni egész nap. Nálam is így volt, de mégis máshogy kezdődött, hosszú évekig menedzserként dolgoztam egy piacvezető telekommunikációs cégnél, végig ugrálgattam a ranglétrát, majd jött egy nagy változás…hívjuk lehetőségnekJ és saját vállalkozásba kezdtem.

A DNS-be ivódott az ügyfélszeretet, a magas szintű szolgáltatás nyújtása, de mindig is csapatokat vezettem, így már az elején tudtam, hogy egy olyan kis virágboltot szeretnék, ahol a középpontban a vásárló áll és mindig mindent megteszünk, hogy a legszebb-legfrissebb virágokkal, trendi csokorkötési technikákkal, de legfőképpen kedvességünkkel elvarázsoljuk.

Ma már közértekben, zöldségesnél is lehet virágot venni, de mi nem szeretnénk, ha eltűnne ez a szakma, a kis virágboltok…hiszen még csak most kezdtük.

Szeretnénk visszahozni a mindennapokba a régi polgári időkben megszokott ALKALMAK, kisebb pillanatok megünneplését, tisztelését. Amellett, hogy az ÉLET nagy pillanataiban: születés, búcsúzás, szerelem, esküvő, ott vagyunk a virágainkkal, szükség van arra is, hogy „csak úgy” köszönetképp, kedvességként vagy amikor vendégségbe megyünk, vigyünk egy szép csokor virágot.

Ezzel a grande küldetéstudattal nyitottam meg Budán a kis virágdámat, ami mostanra már egy igazi közösségi tér lett, szívesen járnak hozzánk, óriási virágválasztékunk van, kedvesek a virágkötőink és nálunk tényleg minden a vevőért van.

Szinte naponta frissítjük a virágkészletünket, Magyarország legnagyobb virágkereskedésén keresztül, a világ minden tájáról érkeznek hozzánk virágok, de hetente kétszer a magyar termelők szépségeiből is hozunk a Virágpiacról.

Nagy büszkeséggel mondhatjuk el, hogy már felfigyeltek ránk az Esküvő Classic magazinnál és gyönyörű, pasztell, csupavirág boldogságkapunkkal szerepeltünk a címlapjukon, de már a BIEN női magazinban is volt velünk egy hosszú interjú, ami szintén nagy öröm volt számunkra.

A legnagyobb csoda azonban idén történt velünk, amikor a budapestvirágküldés24 tulajdonosa, bennünket bízott meg azzal, hogy ezt a pazar virágokkal, gyönyörű virágboxokkal teli webshopot tovább vigyük. Egy nagyon sikeres próbaidőszakot követően, immár a Farmgirls Virágda Csapata üzemelteti ezt a forgalmas és népszerű webshopot, aminek minden pillanatát, minden egyes megrendelését nagyon élvezzük és hálásan köszönjük.

Mivel nekünk egy virágokkal teli, aktívan működő virágboltunk van, akár aznapra is vállalunk megrendeléseket, de szeretünk egyenként, lelkiismeretesen felkészülni, egyedileg bevásárolni egy-egy rendelésre, ezért azt kérjük, hogy mindig rendeljenek előre. Ha mégis sos virágra van szükség, akkor várjuk hívását ezen a számon: +36302322222

Nagyon köszönjük, hogy ellátogattak webshopunkba, izgatottan várjuk, hogy rendeljenek tőlünk.

A virágkötészet számomra egy alkotómunka, de mégsem nevezhető munkának, mert ez a kedvenc programom is egyben. Szeretek játszani a színekkel, formákkal, többféle stílusban elkészíteni a csokrokat, közben átélem milyen kellemes érzés lesz átnyújtani annak a személynek akinek készítem.

Szeretem az elkészített munkáim útját végig kísérni , mert szeretem látni az arcokon  azt a boldogságot amit akkor éreznek a megajándékozott hölgyek amikor megkapják a csokrot. Így sokszor magam szállítom és adom át személyesen, olyan minőségben ahogyan azt illik.
Virággal kifejezni a szeretetet csodás érzés, annak is aki küldi és annak is aki kapja. Aki hozzájárul ehhez az érzéshez szívvel lélekkel, az én vagyok…
Budapest virág rendelés
csokor-rendeles-kiszallitas-viragfutar-budapest (28)
f7e39543c42ccf58e51a7b67f13ed2b6

Online virágrendelés csokrok, rózsa boxok

Online virágboltunk több, mint egy egyszerű virágüzlet. Kizárólag prémium kategóriás virágokkal dolgozunk. Saját magam szerzem be és válogatom alapanyagaimat Közép-Kelet Európa legnagyobb virágpiacán és Magyarország legszélesebb választékát nyújtó virágnagykereskedéséből, akik a világ minden tájáról hoznak szépséges virágokat.

Csokrainkat szívvel és lélekkel készítjük a legújabb trendek szerint. Folyamatos továbbképzéseken veszünk részt, hogy mindig a legfrissebb trendek szerint készülhessenek a virágdíszeink.

Fontos számunkra, hogy a megrendelt csokor vagy virág doboz megfelelő minőségben érkezzen meg az átvevő részére ezért sokszor személyesen adom át vagy szállítom a választott átvevőpontra.

Esküvői virág Budapest

Esküvők virággal való díszítése, menyasszonyi csokrok készítése

A legnagyobb örömmel vállalunk esküvők virággal való díszítését, templomok és külső helyszínek dekorálását. Készítünk csupavirág asztaldíszeket, boldogságkapukat oltárdíszeket, autódíszeket, esküvői csokrokat, bokrétákat, koszorúslány egyen csokrokat.

Virágküldés virág boxok, ajándék boxok

Lepd meg szeretteidet névnapra, szülinapra, évfordulóra, vagy bármilyen ünnepi alkalomra.

Rózsa box rendelés online. Virágfutárunk házhozszállítja a megrendelt boxot, egyedi üzeneteddel.  Virág boxaim csak prémium minőségű virágokból készülnek. Rendelheted telefonon vagy online kényelmesen rövid határidővel.

Virág rendelés és virág házhozszállítás

Virágfutár Budapesten – Virágküldő szolgálat

Miért éri meg nálunk vásárolnod?

  • Virágaim mindig frissek és prémium minőségűek

  • Online is kényelmesen tudsz rendelni bankkártyával, biztonságosan

  • Barátságos és gyors kiszolgálás, egyedi csokor összeállítás

  • Budapesten belül INGYENESEN szállítunk

  • Budai átvevőpont a hét minden napján nyitva

  • Esküvői dekoráció készítés és esküvői csokor készítés

  • Asztaldíszek