Budapest virágbolt, Üzleti ajándékok

Nőnapi virág cégeknek

Virágküldés csokor küldés Budapesten Nőnapra

Pár nap és itt a Nemzetközi Nőnap! Ez egy különleges alkalom, amikor világszerte mindenki ünnepelheti és tisztelheti azokat az erős és csodálatos nőket, akik életünkben fontos szerepet játszanak. Az ünneplés nagyon fontos, mert lehetőséget ad arra, hogy kifejezzük elismerésünket azok iránt, akik az életünkben inspirálóak és emlékezetesek.

A Nőnap eredete egészen az 1900-as évek elejére vezethető vissza. Ekkor az első női jogi konferenciát tartották, amelyen azt a célt tűzték ki, hogy segítsék a nőket a választójog megszerzésében és az általános női jogokért folytatott küzdelemben. Az ünnep azóta számos változáson ment keresztül, és ma már világszerte ünnepeljük, és arra bátorítjuk az embereket, hogy fejezzék ki szeretetüket és tiszteletüket a nők iránt.

Ha szeretnéd megajándékozni a különleges nőket az életedben, miért ne adnál nekik virágot? A virág az egyik legkedveltebb ajándék, szinte minden alkalomra megfelel. A virágok a szépség, az öröm, a szerelem és az élet újjászületésének szimbólumai.

Ha virággal lepnéd meg a kolléganődet, a szomszédlányt vagy bármelyik női ismerősödet, gondolj bele, hogy a színeknek, illatoknak és a virágszirmok szépségének mennyire fognak örülni. Válassz akár rózsát, tulipánt, egy szálat vagy akár egy egész csokrot vagy csak egy kis tavaszi hagymás növényt, biztos lehetsz benne, hogy évekig emlékezni fognak arra, hogy milyen széppé tetted a napjukat.

Nőnapi ajándék cégeknek

 

Kérd NŐNAPI AJÁNLATUNKAT, szálas virágokat már 600 Ft-tól, kis cserepes tavaszi növényeket akár 1200 Ft-tól. Árajánlatban kérd a személyes átvételt budai virágüzletünkben, így kényelmesen, sorban állás nélkül, gyorsan csak átveszed a virágokat, mi pedig 10%-os kedvezménnyel is kedveskedünk még neked.

Tehát ne habozz, ajándékozd meg virággal, azokat a nőket, akik különleges az életedben.

Árajánlatunkat itt kérheted: info@budapestviragkuldes24.hu 

Budai átvevő virágüzletünk: Bp 2.ker Pasaréti út 129/a

 

Boldog Nőnapot mindenkinek! 😊💐

 

    Hozzájárulok az adataim felhasználására a kapcsolatfelvétel idejére.